inici
Aparador Virtual de Finques ImmobiliÓries
Oferta ImmobiliÓria
    català | castellano | english | français   
Casa  
Pis / Apartament  
Masia  
Oficina / Local  
PÓrquing  
Terreny  
 
Particulars
 
 
 
   
Professionals
 
 
   
Fincaweb
 
 
   

Zona Administraciˇ
usuari
clau


Comarca
Alt EmpordÓ  
Baix EmpordÓ  
Cerdanya  
Garrotxa  
GironŔs  
Pla de l'Estany  
RipollŔs  
Selva  

Zona
Costa-Brava  
Interior  
Pirineu  

RŔgim
Venda  
Lloguer  

 

 


PERQU╚ FINCAWEB

fincaweb.com és el portal immobiliari centrat en les ofertes immobiliàries de les comarques de Girona. Dirigit al mercat nacional i estranger inversor, facilitant la cerca per zones (costa brava ľ interior ľ pirineus) o per comarques. Està pensat per indexar ofertes immobiliàries professionals i particulars.
La publicació de tota l'informació junt amb el portal d'anuncis classificats giroque.com ens garanteix un elevat nombre de visites al nostre portal.
Pels internautes que no hagin trobat la seva casa poden registrar les seves preferències per que fincaweb.com els informi de les noves ofertes.
Dirigit a particulars i professionals, les ofertes immobiliàries podran ser gestionades de forma senzilla des del programa de fincaweb.

Raons per utilitzar fincaweb.com

- fincaweb.com és el primer i únic portal immobiliari centrat a les comarques de Girona, amb una sorprenent facilitat d'us, ràpida resposta de descàrrega i varietat d'ofertes independents.
- És un aparador d'ofertes immobiliàries gratis pel particular que pretén vendre o llogar una finca de la seva propietat.
- Categoritzat per una fàcil localització de la oferta, fincaweb.com obté un major rati de navegació que altres portals. Un estudi de usabilitat permet una fàcil navegació i fidelització de l'usuari pel seu ràpid coneixement d'us.
- Plataforma miltiidioma que ens permet una encertada indexació amb els cercadors d'altres països, accedint a mercats estrangers i atraient a inversors de totes les nacionalitats.
- Màxima rendibilitat a les insercions de les agències immobiliàries i promotores per la seva ràpida i àmplia difusió.
- Clar accés a la informació de la seva immobiliària o promotora, dades de contacte i cartera dels immobles ofertats, gràcies a un mètode de cerca ràpida i senzilla.
- Varies fotografies per immoble i a amb una mida optimitzada per mostrar el detall i ajudar la descàrrega.
- Fitxes dels immobles amb amplies característiques, descripció comercial i dades de contacte.
fincaweb © Ús un producte de comunicatek (disseny web)