inici
Aparador Virtual de Finques ImmobiliÓries
Oferta ImmobiliÓria
    català | castellano | english | français   
Casa  
Pis / Apartament  
Masia  
Oficina / Local  
PÓrquing  
Terreny  
 
Particulars
 
 
 
   
Professionals
 
 
   
Fincaweb
 
 
   

Zona Administraciˇ
usuari
clau


Comarca
Alt EmpordÓ  
Baix EmpordÓ  
Cerdanya  
Garrotxa  
GironŔs  
Pla de l'Estany  
RipollŔs  
Selva  

Zona
Costa-Brava  
Interior  
Pirineu  

RŔgim
Venda  
Lloguer  

 

 AVÍS LEGAL

1.- Els drets de propietat industrial i intel·lectual dels llocs i seccions d'Internet de fincaweb.com - comunicatek s.c.p. -, així com els elements continguts en les planes desenvolupades de fincaweb.com, incloses les imatges, àudio, vídeo, codi, software, textos, flash, i altres, són propietat de comunicatek s.c.p., o en el seu cas, de tercers com a col·laboradors. L'usuari pot visualitzar tots els elements, copiar-los en el disc dur del seu ordinador i també els pot imprimir, sempre i quan sigui exclusivament per ús personal i privat. Així doncs, queda totalment prohibida la seva utilització amb finalitats comercials, distribució, modificació o descompilació.
2.- Els llocs i seccions d'Internet desenvolupats per fincaweb.com - comunicatek s.c.p. - contenen diverses informacions, serveis, programes o dades que pertanyen a terceres persones i a les quals l'usuari d'Internet pot tenir-ne accés. Encara que fincaweb actuï de bona fe, no es fa responsable directa o subsidiàriament de les possibles reclamacions que es puguin derivar de la seva qualitat, fiabilitat, exactitud o correcció.
3.- L'Usuari d'Internet i de fincaweb.com es compromet a fer un ús adequat dels continguts i serveis que s'ofereixen. Amb aquest compromís, l'usuari es compromet a no utilitzar-los per:
(I) Incórrer en activitats il·lícites, il·legals o contràries a la bona fe i a l'ordre públic.
(II) Difondre continguts o propaganda de caràcter racista, xenòfob, pornogràfic-il·legal, d'apologia al terrorisme o atentatori contra els drets humans.
(III) Provocar danys en els sistemes físics i lògics de comunicatek s.c.p. dels seus proveïdors o de terceres persones, tal com introduir i/o difondre per la xarxa un virus informàtic o qualsevol altre sistema físic o lògic que sigui susceptible de provocar els danys anteriorment relacionats.
(IV) Intentar accedir i en el seu cas, utilitzar els comptes de correu electrònic dels possibles usuaris, per modificar o manipular els seus missatges.
(V) Les dades que proporcionis en aquest formulari seran utilitzades exclusivament per donar publicitat al teu anunci. Només l'anunciant respondrà en cas de reclamació que derivés del contingut de l'anunci.
4.- fincaweb.com - comunicatek s.c.p. - es reserva el dret d'efectuar sense previ avís les modificacions que consideri oportunes en els seus llocs d'Internet, així com canviar, suprimir o afegir tant els continguts i serveis que s'ofereixen, com la forma en que aquests puguin aparèixer presentats o localitzats en diferents llocs web.
5.- Des de fincaweb.com - comunicatek s.c.p. - es perseguirà l'incompliment de les condicions anteriors, així com qualsevol utilització indeguda dels seus llocs d'Internet, amb la possibilitat d'exercir totes les accions civils i penals que li puguin correspondre en dret.

Dades Fiscals:
fincaweb.com, portal immobiliari de les comarques de girona és una idea dissenyada i desenvolupada per comunicatek s.c.p. de la Bisbal d'Empordà

COMUNICATEK S.C.P.
C/ Folch i Torres, núm. 10-14 2n 4t.
C.P. 17100 la Bisbal d'Empordà
Girona
C.I.F. G-17.719.873
Tel. i fax 972 640 440
fincaweb © Ús un producte de comunicatek (disseny web)